60 seconden

Binaire opties bieden allerlei verstrijken tijden van 5 minuten tot het einde van de week en het einde van de maand. Voor degenen die willen al uiterst actief op de markt zijn, is er de tweede binaire optie 60. Aangezien deze opties vervallen in één minuut kun je potentieel doen honderden transacties per dag. Dat betekent dat zelfs met een kleine hoeveelheid riskeerde op elke handel, kun je make-or lose-veel in één zijn antwoord dag.

60 Seconds Binaire Opties Basics

Net als de traditionele binaire opties, als u denkt dat een actief hoger zal zijn dan de huidige prijs van 60 seconden nu je een call-optie te kopen. Als geloof een actief lager zal zijn dan de huidige prijs van 60 seconden nu je een put-optie te kopen. Een correcte evaluatie zal je land een vooraf bepaalde uitbetaling, meestal tussen de 60 en 70% van het geld dat u verhandeld (plus u het geld dat u op uw handel geplaatst hier terug te krijgen). Kies verkeerd, en u bedrag dat u op de handel geplaatst verliezen.

De 60 seconden begint het moment dat je het vak te plaatsen. Dus als je een vak plaatsen op 9:45:15, uw binaire optie vervalt op 9:46:15, 60 seconden later.

Figuur 1. 60 Second Binaire Opties

Bron: EasyXP

Figuur 1 toont een screenshot van ongeveer 60 seconden binaire opties. De uitbetaling is 67% in dit geval, en de richtprijs is de huidige prijs. Je zou „High“ of „Low (niet afgebeeld) die gelijk is aan het selecteren van Call of Put als u denkt dat de koers zal zijn boven de richtprijs in 60 seconden op. De 60 seconden begint zodra u sluis in uw handel. Vaak is de makelaar zal ook een aantal andere korte termijn expiries ook. In dit geval, als u klikt op het dropdown-menu kunt u ook 60 seconden, 120 seconden of 300 seconden.

voordelen

Het belangrijkste voordeel is dat je in wezen kan de link handel zo veel als je wilt. Theoretisch kun je een vak te maken om de paar seconden, of eigenlijk zo snel als je met je muis kunt klikken. Hierdoor kunt u profiteren van de korte-termijn kansen die je kunt zien, zonder zich zorgen te maken over het vinden van een verlooptijd die past bij uw tijdsbestek. Gewoon klikken om een put te kopen of te bellen en wacht 60 seconden. Handel meerdere activa en je kon meerdere transacties op in één keer, allemaal afloopt binnen een zeer kort tijdsbestek hebben.

Vanuit een trading perspectief 60 seconden binaire opties kunt u profiteren van een sterke markt beweegt effectief. Als de EUR / USD bijvoorbeeld heeft een zeer sterke ’s ochtends, terwijl je nog nodig hebt om de vermelding de tijd, de kans groot dat de EUR / USD is still going strong 60 seconden om vanaf nu. Daarom zijn deze opties kunt u springen in de stroom van de markt, en uitstappen van de handel al snel voor een belangrijke ommekeer plaatsvindt. Dat gezegd hebbende, je zult nog steeds vaardigheid nodig hebben om te bepalen wanneer de sterkte kan afnemen, waarschuwen u is het tijd om terug te trekken.

Hierdoor kunt u elke mogelijke kans aan te grijpen, en potentieel rack up enkele grote dagelijkse winsten.

nadelen

Terwijl u een partij in een dag kan de handel met 60 seconden binaire opties en mogelijk maken een hoop geld, kan je ook verliezen veel. „Over-trading“ komt vaak voor bij nieuwe handelaren die willen proberen om elke markt beweging te vangen, maar deze zijn niet waarschijnlijk hoge waarschijnlijkheid trades om te winnen. Goede set-ups tijd duren vaak te ontwikkelen, en dus door het gebruik van 60 seconden guck  binaire opties die u kan worden afgeleid door matige of slechte handel set-ups, het missen van de goeden.

De uitbetalingen op 60 seconden binaire opties is ook het algemeen lager dan andere, meer traditionele vormen van binaire opties, in het 60% gebied. Dit betekent dat je nodig hebt om een zeer hoge winstpercentage bij de handel hebben. Als je 100% van het kapitaal dat u de handel op verliezers verliezen, en alleen maar 67% (bijvoorbeeld) op uw winnaars, moet je om te winnen 6 van de 10 trades om breakeven (kleine winst in dit geval).

Final Word

60 seconden binaire opties bieden een belasting van potentieel, en bieden een manier om op korte termijn kansen te grijpen.Idealiter zou 60 seconden binaire opties worden gebruikt voor gewoon dat-inbeslagneming hoge waarschijnlijkheid op korte termijn kansen. Er is een groot risico op overmatige handel in dit soort binaire opties, omdat er de mogelijkheid van instant bevrediging, of als je verliest het potentieel voor „wraak trading“ waar je probeert om de verliezen terug te verdienen. Dit meestal niet goed af. Lagere uitbetalingen signaleren dat deze opties spaarzaam moeten worden gebruikt. Over de lange termijn moet je ongeveer 6 van de 10 trades winnen om break-even. Om een fatsoenlijke winst uw winstpercentage zal moeten hoger te maken. Dat is moeilijk als je over-handel of de handel middelmatige set-ups. Zoals bij elke handel, handel kwaliteit set-ups boven kwantiteit.