Weather Binaries

Nu zijn we wedden op het weer? Ja en wat een lucratieve en spannende markt is het ook. Hoewel we vaak opmerkingen over de toestand van het weer en hoe het ons raakt, kunnen we nooit ophouden te denken dat als we kunnen speculeren over het weer. Nu dat is veranderd met de introductie van het weer binaire opties door de Chicago Mercantile Exchange (CME) .Met de introductie van de Carvil Hurricane Index (CHI ™) aanbod van futures en opties, retail financiële handelaren zijn nu in http://www.optiesonline.com/ staat om te speculeren over de stand van het weer voor een financieel rendement. Net zoals bij de traditionele binaire opties, het weer binaire opties laat de optiehouder verdienen een vaste uitbetaling als de optie sluit in het geld. En net als de traditionele binaries, worden weer binaire opties ook aangeboden als „Call“ en „Put“ opties.

Stichting van Weather Binaries

Terwijl de traditionele binaries baseren hun prijzen op de prijzen van de onderliggende activa, de prijzen van het weer binaries zijn gebaseerd op gegevens over het weer verzameld van weerstations over het land, zoals de National Weather Service. Voor de CME reeks weer binaries, http://www.optiesonline.com/optie24/ zijn hun prijzen op basis van de CHI ™. Ontwikkeld op basis van het werk dat door Lakshmi Kantha, de CHI ™ streeft naar het potentieel van schade die kan worden toegebracht door een Atlantisch orkaanseizoen te meten. Met behulp van de maximale snelheid en de straal van de orkaan, worden deze stormen in aangewezen gebieden gevolgd van hun geboorte tot hun einde. Afgezien van stormen, wat weer binaries ook proberen om de temperatuur van de grote steden in het hele land te volgen.

Waarom Trade Weer Binaries?
Hoewel het weer binaries zijn slechts een recente creatie, ze hebben hun relevantie in de moderne financiële wereld van vandaag. Ze kwam tot stand als gevolg van de noodzaak van een dergelijk instrument om de verliezen die het resultaat zou zijn van een verwoestende storm, zoals de orkaan Alle aanbieders in de test Katrina of Sandy te helpen. Met andere woorden, het biedt mensen met blootstelling orkaan een eenvoudige methode te dekken tegen mogelijke verliezen.

Een andere reden voor de handel weer binaries is gewoon winst. Het is gewoon een andere weg voor waarbinnen belanghebbenden hun intuïtie kunt gebruiken met betrekking tot het weer aan de winst met hun vaardigheid.

Brokers aanbieden Weer Binaries
Gezien het feit dat het weer binaries waren slechts een recente introductie deze pagina in de financiële wereld, zijn er momenteel slechts een handvol van makelaars die zijn het aanbieden van dit soort binaries voor de handel met. Een van deze makelaar is Weathki.com. hier Weathki.com is gespecialiseerd in het aanbieden van haar klanten de mogelijkheid om te profiteren van de voorspellingen met betrekking tot de temperatuur van een aantal grote steden in de VS met de juiste voorspelling, kunnen handelaren verdienen tot 80% van het bedrag dat zij optiesonline geïnvesteerd. Dus nu hier is een kans voor u om wat geld te verdienen op een alledaags verschijnsel dat de meesten van ons zijn vertrouwd met.