Bitcoin Bank vergoedingen en handelsmogelijkheden

Bitcoin Bank maakt gebruik van de Tether (USDT) stablecoin en geverifieerde gebruikers op de site hebben de „Tether“ financieringsoptie, naast „Crypto-Currencies“ en „Wire Transfer“ op de stortings- en opnamepagina’s.

Tether is een cryptocurrency actief dat wordt uitgegeven op de Bitcoin blockchain en elke USDT eenheid wordt gedekt door een Amerikaanse dollar die wordt gehouden in de reserves van de Tether Limited.

Bron: https://www.frau-margarete.de/nl/crypto-bank-ervaringen/

Tether tokens kunnen worden gestort en verhandeld voor andere tokens op Bitcoin Bank en elke andere beurs die Tether ondersteunt. Fondsen in Tether kunnen ook worden overgezet en bewaard in elke Bitcoin-portemonnee waar u de private sleutel controleert.

Het belangrijkste is dat USDT gekoppeld is aan de prijs van de Amerikaanse dollar en fungeert als een stabiele digitale valuta die handelaren in staat stelt om in tijden van extreme volatiliteit over te stappen op een stabielere cryptocurrency.

Hoewel Tether sinds de introductie overal voordelig is gebleken voor handelaren, begint de stabielecoin ook steeds meer aandacht te trekken.

Elke Tether wordt naar verluidt 1-op-1 ondersteund door een Amerikaanse dollar en er is momenteel voor ongeveer $1,65B aan USDT in omloop. Twijfels over de geldigheid van dit grote bedrag hebben ertoe geleid dat mensen de relatie tussen Bitcoin Bank en Tether onder de loep nemen, omdat ze bepaalde belangrijke personeelsleden delen.

Bitcoin Bank heeft Phil Potter in dienst als chief strategy officer en hij is ook directeur bij Tether, terwijl Giancarlo Devasini bij beide bedrijven in dienst is als directeur. Bitcoin Bank heeft beloofd een externe audit te ondergaan om te bewijzen dat de boekhouding volledig in orde is en om de controverse op te helderen, maar dit heeft nog niet plaatsgevonden.

Bitcoin Bank Vergoedingen

Vergoedingen op Bitcoin Bank worden geschetst door hun vergoedingenschema en worden bepaald door handelsvolume over de laatste 30 dagen en de maker- of nemer-status.

 • Makervergoedingen worden betaald wanneer u liquiditeit toevoegt aan het orderboek door een limietorder te plaatsen onder de tickerprijs bij kopen en boven de tickerprijs bij verkopen.
 • Taker fees worden betaald wanneer klanten het tegenovergestelde doen en liquiditeit uit het orderboek halen door een order te vervullen die al in het orderboek staat.
 • Maker fees variëren van 0,1% tot 0,0% terwijl de taker fees variëren van 0,2% tot 0,1%.
 • De hogere tarieven dekken handelsvolumes tot $500k per maand, terwijl klanten meer dan $30m per maand aan transacties moeten verzamelen om in aanmerking te komen voor de laagste vergoedingen.

Alle cryptocurrency stortingen zijn gratis, maar opnames zijn dat niet en er zijn verschillende kosten, afhankelijk van de specifieke cryptocurrency die u wilt opnemen. Voor stortingen via bankoverschrijving wordt 0,1% in rekening gebracht.

Handelsmogelijkheden

Het handelsplatform is geschikt voor zowel gemiddelde als gevorderde gebruikers en biedt een verscheidenheid aan handelsopties. Naast margehandel met hefboomwerking biedt Bitcoin Bank ook de volgende soorten orders:

 • Markt
 • Limiet
 • Stop
 • Trailing stop
 • Vullen of doden
 • De ene annuleert de andere (OCO)
 • Post-only limiet order
 • Verborgen order

Aangezien de beurs een groot handelsvolume aantrekt en een hoog liquiditeitsniveau heeft, worden de bied- en laatkoersen en het aantal orders in real time verwerkt, wat leden meer flexibiliteit biedt bij het kiezen van het beste moment om een order te plaatsen.