Varför Bitcoin-priset sannolikt kommer att bryta $ 30.000 varje ögonblick från och med nu

Bitcoins meteoriska prisrörelse de senaste dagarna har inte varit något berömvärt, eftersom flaggskeppskryptovalutan redan har slagit tidigare rekord för att nå en ny rekordhög nivå på 28 360 dollar, men kort därefter gjorde kryptovalutan en nedåtgående rörelse mot supportzonen på 26 000 dollar . Vid den senaste kontrollen handlar Bitcoin till 26 677 dollar. Siffrorna förväntas öka för Bitcoin, med tanke på att den stora tjuren framgångsrikt kan hålla press på betydande punkter, varav den första är på supportnivån på 26 000 dollar.

Varför Bitcoin-pris kan bryta $ 30.000 varje ögonblick från och med nu

En hausseartad kontraktionstriangel bildad med motstånd på $ 26 800-nivån bröts tidigare, men med en förstärkning av det baisseartade trycket gled Bitcoin mot en nedåtgående zon. Bitcoin är nära att testa supporten på 26 500 dollar, vilket kommer att orsaka nedåtgående triangel att brytas, vilket möjliggör lägre låga nivåer. Det är avgörande att det hausseartade trycket över $ 26 600 bibehålls för att undvika en potentiell nedgång under $ 25 000 och ännu lägre under de kommande veckorna. Om det motsatta skulle vara fallet, och tjurarna avvisar det baisseartade trycket, kan $ 30 000 lätt uppnås.

Nyckelspelare har uttryckt hausseartade känslor på Twitter, med vissa som tyder tjurkörningen till Bitcoins inneboende värde. En legendarisk terminshandlare delade en allmänt accepterad syn på vad han tror är den ultimata pionjären för den nuvarande tjurfarten. Som hämtat från Twitter hävdar han;

#BITCOIN $ BTC AVANCERAR I PARABOLISK FLYTTNING FRÅN SEP ’20 LÅG. Jag förväntar mig att den här kurvan ska kränkas vid en viss tidpunkt, men att inte producera 80% nedgång. GREEN CURVE ÄR EN STÖRRE PARABOLISK FRAMSTEG FRÅN DEC 2018 & MAR 2020 LOWS. DETTA ÄR FÖRAREN AV BULLMARKNADEN. PIC.TWITTER.COM/TTXXMNIB9L

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 27 december 2020
En annan intressant ta speglar FOMO marknadspsykologi. En näringsidkare twittrade „En droppe till 20 000 för att testa den tidigare all-time high eftersom support skulle skrämma många när det priset var en dröm för två veckor sedan.“ Tweeten, en skildring av hur nyligen uppnådda rekordhöga toppar lätt har blivit måttstocken för att mäta Bitcoins värde, är tillfälligt hälften av en annan tweet av den populära Bitcoin-författaren Vijay Boyapati där han noterade att ”Det tog åtta år för Bitcoin att flytta från noll till $ 2000. Det flyttade 2000 dollar på mindre än en timme idag, vilket avslöjade hur snabbt Bitcoin kunde stiga till nya toppar och ytterligare bevisa att marknadsmognad, med tillstånd av det institutionella intresset för Bitcoin, ligger bakom det pågående rallyet.

Uppenbarligen, om Bitcoin Code antas av nyckelaktörer, är tillgångens värde säkert snabbare, och det finns ingen aning om hur högt priset kan gå därifrån. De senaste två miljarder dollar i Bitcoin som flyttats av en oberoende investerare visar också att valar arbetar. Det föreslår också att i motsats till att använda Bitcoin som ett verktyg, flockar fler investerare till marknaden för att främst lagra sin förmögenhet.